Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
mateusz1318 Madeline Paweł Leksan Doradca Finansowy w Norwegii - Doradc (2976 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Nie bardzo rozumiem Twoje Napastliwe Posty > Elise<
Przecież Nikt z Nas Nie Szkodzi tej Kobiecie i Dziecku .

Są przecież w Polsce a nie w Norge .
Kobieta pyta się jaka będzie reakcja otoczenia na opowieści jej Córki i Ma Klarowną odpowiedź .
To jest Nasza Reakcja ... Polonii ... która ma nieraz mgliste pojęcie o problemie z -BV- a jak zareaguje szkoła Norweska , gdy dziecko zostanie w końcu zrozumiane ... to nie trzeba żadnej filozofii ... by dać najbardziej prawdopodobną diagnozę .
---
My wiemy o tym problemie ... Nic...! ponadto , co sama matka Nam zapodała , nie znamy nic na temat jak długo to trwa i w jakich okolicznościach , to wszystko z tym konkretnym dzieckiem się zaczęło .
---
Nikt z Nas nie życzy Im źle a wręcz odwrotnie .
---
Ja Tu w Norge nie Mam żadnych materiałów podręcznych na ten temat , wszystko zostało w Polsce w Mojej Biblioteczce . Jednak pewnych rzeczy się nie zapomina , na tematy problemów , które już wyżej w poprzednim poście opisałem .
---
Chce Kobieta wiedzieć Dlaczego jej Córka tak się zachowuje , to może sama to przeprowadzić .
Ma obawy , że sobie sama nie poradzi , to jedyna droga jest poprzez kontakt z Psychologiem Dziecięcym , tam też będzie podobna procedura , poprzez zabawę i rysunki .
---
Reszta dyskusji , sprowadza się jedynie do bicia niepotrzebnej nikomu piany .
Która zaczyna powoli zniechęcać do podobnych porad .

ECH...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
retier1 napisał:
mimo swego ścisłego umysłu....masz jednak problem z liczeniem
już dawno stwierdziłaś że nie rozumiesz o co mi chodzi,więc swój śmiech zachowam dla siebie ....a jest z czego sie czasami pośmiać....to nie tylko moje zdanie
ty jednak stwierdzisz zapewne że takich samych jak i ja

eee tam
hiltonka jest fajna
szkoda, że tylko nadużywa alkoholu i potem robi błędy
ale na trzeźwo to ostra jak brzytwa np
A ty retier, nie wtracaj sie, jak nie rozumiesz sprawy, sory, , ale jesteś durniem, mało wiesz, mało rozumiesz, umiesz sie tylko nasmiewac, a nawet ńie wiesz z czego
W każdym temacie musisz dać o sobie znać? O dzieciach sie wtracasz, o obrzezaniu sie wtracales, o wolnej woli chciałeś filozofowac a gowno wiesz

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
retier1 napisał:
mimo swego ścisłego umysłu....masz jednak problem z liczeniem
już dawno stwierdziłaś że nie rozumiesz o co mi chodzi,więc swój śmiech zachowam dla siebie ....a jest z czego sie czasami pośmiać....to nie tylko moje zdanie
ty jednak stwierdzisz zapewne że takich samych jak i ja

Przypuszczam, ze w Norwegii jesteś dłużej ode mnie, a jednak ja doświadczeniem i wiedza na temat Norwegii bije cię na łeb i to nie tylko ja. Ty stoisz w miejscu i dajesz sie walić w dupę pracodawcy.
Co do mojego umysłu, to nie jest ścisły.
Rzeczywistość wyglada tak, ze piszesz niespójne i niezrozumiale. Nie potrafisz przelewac myśli na papier czy klawiaturę.
Jeżeli chodzi o wiedzę tematyczna/ specjalistyczna, to nie masz obowiązku wiedziec wszystkiego. Ale jeśli nie wiesz, to sie do tego przyznaj, a nie lawiruj i woaluj kreując swoje durne wpisy na filozoficzne rozmyslania i pytania.
Śmiej sie, śmiech to zdrowie.
I jeszcze jedno, pisanie "to nie tylko moje zdanie" bez dowodów, czyli bez podania przykładu czyje jeszcze, jest głupim posunięciem. Chcesz zrobić wrażenie, ze nie jesteś sam w swoich przemysleniach.
Możesz sie śmiać ze mnie, z tego co mi życie przyniosło, albo z tego co myśle i mówię. Mnie to nie przeszkadza i nie boli, bo ja wiem swoje
Jedynie wkurwia mnie do bólu twoja durnota i to, ze nie rozumiesz nawet jak ci sie tysiąc razy wyjasńia. Musiałes być w szkole jednym z tych zakutych lbow, o których kiedys tu pisałam.

Na koniec pozdrawiam cię serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Nie będę polemizował z toba Hilton . Fakt jest faktem że coś cie boli. Tylko dlaczego mnie mieszasz do swego prywatnego życia.Czy to ja ci nabruździłem w nim, i pokaż mi chociaż jeden przykład gdzie sie z ciebie naśmiewam? Raczej możemy stwierdzić odwrotność tego w twoich wypowiedziach. Czyżby niegdysiejszy temat o nauczyciela,gdzie pokazałaś jaka z ciebie jest nauczycielka....aż tak zapadł ci w pamięci i dalej to ciągniesz?
To tylko świadczy o twojej małości. Cały czas nam udowadniasz że jesteś tylko sprawnie działającym trybem w mechaniźmie państwowego aparatu.
Może i jestem durny,może i byłem zakutym łbem.....tylko dlaczego szanowna pani nauczycielko?

Czyżby tylko .... i dzięki takiej kadrze pedagogicznej jak TY i tobie podobnym?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
retier1 napisał:
Nie będę polemizował z toba Hilton . Fakt jest faktem że coś cie boli. Tylko dlaczego mnie mieszasz do swego prywatnego życia.Czy to ja ci nabruździłem w nim, i pokaż mi chociaż jeden przykład gdzie sie z ciebie naśmiewam? Raczej możemy stwierdzić odwrotność tego w twoich wypowiedziach. Czyżby niegdysiejszy temat o nauczyciela,gdzie pokazałaś jaka z ciebie jest nauczycielka....aż tak zapadł ci w pamięci i dalej to ciągniesz?
To tylko świadczy o twojej małości. Cały czas nam udowadniasz że jesteś tylko sprawnie działającym trybem w mechaniźmie państwowego aparatu.
Może i jestem durny,może i byłem zakutym łbem.....tylko dlaczego szanowna pani nauczycielko?

Czyżby tylko .... i dzięki takiej kadrze pedagogicznej jak TY i tobie podobnym?

Jak na prawie godzinę myślenia, to ostro pojechales.
W moje życie cię nie mieszam i nigdy ńie miałam takiego zamiaru. Znów napisałeś poprzedni post w taki sposób, ze ten aktualny jest jego zaprzeczeniem.
Oczywiście ze mnie nauczyciel jest bardzo dobry. Szkoda tylko ze nie za bardzo mozna sobie wybierać uczniów. Niestety do 18go roku życia jest obowiązek szkolny, więc tych debili tez ktoś musi uczyć.
Już ci pisałam wcześniej, ze nie chodzi o wybitne zdolności lub ich brak, tylko o to, ze masa idiotów robi z siebie filozofów, a są takimi glupkami, ze nawet ustawa tego nie przewiduje. Na takich właśnie mam alergie.
To, ze byłeś i jesteś zakutym lbem nie jest i nigdy nie było wina nauczycieli . Ja i mnie podobni nie pracujemy w czynie społecznym. co ty pierdolisz o aparacie państwowym, weź sie wybudz wreszcie!
A boli mnie to, o czym w poprzednim poście pisałam, a mianowicie to, ze wkurwiaja mnie tacy kretyni jak ty, którym po tysiąc razy sie tłumaczy jedna rzecz i nie pojmują.
" nie będę polemizowal" buhahaha, to po co polemizujesz? Ogarnij sie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Czas stop....ile tym razem było?
Jednak boli was gdy taki dureń czy inny aliens śmie wam coś wytknąć,broń boże żeby to była prawda.Jak to nie wiele trzeba by was ruszyć.
A tak niedawno chwaliłaś sie że znalazłaś kogoś na swoim poziomie.....czyżby następna bajka?

Czy też nie potrafisz okiełznać tego polactwa co w tobie siedzi, i wyłazi przy byle okazji?

Dodaj ostatnie słowo i temat zakończony,udanego wypoczynku i jak najmniej kontaktu z durniami życzę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Już ci pisałam wcześniej, ze nie chodzi o wybitne zdolności lub ich brak, tylko o to, ze masa idiotów robi z siebie filozofów, a są takimi glupkami, ze nawet ustawa tego nie przewiduje. Na takich właśnie mam alergie.
Hilton, ja tylko bym uzupelnila,
ze na terenach dawnej Polski
takie "po-pluczyny" nawet decyduja w imieniu wszystkich.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
retier1 napisał:
Czas stop....ile tym razem było?
Jednak boli was gdy taki dureń czy inny aliens śmie wam coś wytknąć,broń boże żeby to była prawda.Jak to nie wiele trzeba by was ruszyć.
A tak niedawno chwaliłaś sie że znalazłaś kogoś na swoim poziomie.....czyżby następna bajka?

Czy też nie potrafisz okiełznać tego polactwa co w tobie siedzi, i wyłazi przy byle okazji?

Dodaj ostatnie słowo i temat zakończony,udanego wypoczynku i jak najmniej kontaktu z durniami życzę.

Co ty mi możesz wytknac? Zrozum lajzo, ze mnie nie rusza nic, co chciałbyś mi wytknac, tylko to, ze nie rozumiesz co sie do ciebie mówi i tym postem kolejny raz to potwierdzasz.
Co rozumiesz przez to, ze "chwalilam sie ze znalazłam kogoś na swoim poziomie" ? I co rozumiesz przez "kolejna bajka".
Idź ty chłopino llepiej policz ile ci konserw zostało z Polski i zrób listę ile paprykarzy szczecinskich potrzebujesz .
Ze mnie wylazi polactwo? Skończ pierdolic. Jestem uczciwym człowiekiem, pomocnym jak mało kto, tyle spraw ile ja tu zalatwilam za darmo takim nierozgarnietym burakom jak ty, to nie zlicze. Nawet dziękuje skurwysyny nie powiedzieli, tylko potem mieli jeszcze pretensje ze nie mam czasu tlumaczyc im smsow z norweskiego. I ty taki sam jesteś. Jak masz problem to szukasz pomocy u ludzi, którym potem dupę za plecami obrabiasz! Ciebie nawet chujem nie mozna nazwać,bo żeby być chujem to trzeba mieć jaja!
Takim cwaniakom za dyche to trzeba zapobiegawczo w mordę lac. Skoncz te swoje paranoiczne wywody ciemniaku i idz tworzyc poezję.
Za pouczanie sie zabiera menda jedna i za pierdolenie o polactwie. Byś sie wstydził dziadu.
Amen .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
beauty napisał:
Hilton napisał:

czyżby przysłowie o nożycach sie sprawdzało

....beauty?

ciekawe które popłóczyny bardziej czuć

....czy może własnych sie nie czuje?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
retier1 napisał:
beauty napisał:
Hilton napisał:

czyżby przysłowie o nożycach sie sprawdzało

....beauty?

ciekawe które popłóczyny bardziej czuć

....czy może własnych sie nie czuje?

Nie ma to jak nie zrozumieć sarkazmu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok